Okategoriserad

Dandelion och Star for Life

By september 2, 2020 No Comments
Det är fortsatt besvärligt i Sydafrika, totalt är över 600 000 smittade och antalet fortsätter att öka. Några skolor har fortsatt delvis öppet, medan andra är stängda. Dandelion-familjerna måste fortfarande själva hämta sin matpaket, men det fungerar. Eftersom många barn inte får någon mat i skolan längre, ger vårt trädgårdsprojekt ett mycket välkommet tillskott.
Som ni vet är vi numera en del av Star for Life-familjen, och på deras hemsida kan ta del av den övriga verksamheten www.starforlife.org. SFL:s nya generalsekreterare Ulrika Norberg berättar just nu om Dandelion och vårt trädgårdsprojekt och här kommer en direktlänk till artikeln https://starforlife.org/odlingarna-har-gjort-stor-skillnad-for-barnen-under-pandemin/?lang=sv
På bilden, som togs redan i februari, ser ni Ulrika och Kjell framför vår blivande ”demogarden” i Nibela High School.

Leave a Reply