Okategoriserad

NU ÄR VI IGÅNG!

By oktober 19, 2017 No Comments

Den 5 oktober var det stor Star for Life-konsert i Helsingborg. Som samtidigt blev startskottet för vårt projekt för Maskrosbarn i Sydafrika. Inbjudna var de 20 första faddrarna, som på det här sättet bjöds på  en musikalisk introduktion till det mångfacetterade landet Sydafrika. Före konserten samlades alla på V Hotel i Helsingborg, där det var mingel och förtäring. Deltog gjorde även Star for Lifes grundare Dan och Christine Olofsson.

 

– Det här projektet ligger oss oerhört varmt om hjärtat, berättade Kjell Jakobsson när han hälsade välkommen. Det känns oerhört inspirerande att få gå live med vårt projekt och vi riktar ett stora tack till våra första faddrar. De kommer verkligen att vara med och göra skillnad!

 

Själva konserten blev som vanligt en succé, och lämnade knappast någon oberörd. De sydafrikanska ungdomarna, som tack vare Star for life får chansen att visa upp sina musikaliska färdigheter, är otroligt proffsiga. Tillsammans med svenska artister, inte minst alla ungdomar från ett antal skolor i Helsingborg, skapade de en oförglömlig tillställning.

Leave a Reply